Hopp til innhold
DocsWebsite & StudioHvordan publiserer jeg, og hvorfor er det ikke live?

Hvordan publiserer jeg, og hvorfor er det ikke live?

Oppdatert juli 2026·1 min

Endringer er utkast til du trykker Publish. Publiserte endringer når den live siden på sekunder, og historikken lar deg gå tilbake.

Sideseksjonslisten med Publiser-knappen — utkast forblir private til du publiserer.Sideseksjonslisten med Publiser-knappen — utkast forblir private til du publiserer.

Utkast først, alltid

Alt du endrer er et privat utkast. Den live siden serverer siste publiserte versjon mens du jobber.

Publiser når du er klar

Trykk Publish på dokumentet, og endringen går ut. Den live siden oppdateres i løpet av sekunder.

Historikk og gjenoppretting

Hvert dokument beholder revisjonshistorikken sin. Åpne den for å sammenligne versjoner og gjenopprette en tidligere.

Publisert, men ser det ikke?

Gi det noen sekunder og oppdater uten cache. Klamrer nettleseren seg til den gamle siden, ordner en hard refresh det.

FAQ

Spørsmål om publisering

Kan jeg avpublisere?
Du kan gjenopprette en tidligere versjon og publisere den, som oftest er det avpublisering egentlig betyr.
Utløper utkast?
Nei. Et utkast venter så lenge du trenger.